Your vision, our mission

Uppdragsfotografering

Fotojägaren

Vi vänder oss till företag och privatpersoner för fotouppdrag i varierande miljöer. Hos oss är kunden alltid i fokus och vi tror på ett nära samarbete där varje kund är unik.

Vår verksamhet omfattar allt från reklam-, produkt- och dokumentationsfotografering till natur-, porträtt-, djur- och familjefoto. Självklart besöker vi även er om ni så önskar, vare sig det gäller företaget eller det egna hemmet.

Vi fotograferar även evenemang, företagsjippon, familjetillställningar, uppträdanden, musik, dans, teater, filminspelningar samt fantasifull fotografering och givetvis egna projekt.

Blond girl Girl red Performance Military girl

Fotojägaren, som använder sig av utrustning från Canon och Elinchrom, levererar bilder i fullformat. Vår utrustning täcker in det mesta såsom macro, tele, vidvinkel och fisheye.

Tveka inte att höra av er till oss och berätta om era önskemål, så skall vi göra allt för att hitta lösningar som passar er. Inget uppdrag är oss främmande!

Vi är verksamma främst i Göteborg, Västra Götaland, Värmland och ibland i Härjedalen men tar gärna uppdrag i hela landet om vi har möjlighet.

För mer info och prisuppgift kontakta oss på info@fotojagaren.se

Movie Performance Rallycross Student
Besök oss på Facebook