Foto

Info om Fotojägarens olika fototjänster

analoga gamla kameror

Vi är verksamma i Göteborg, har studio på centrala Hisingen och kontor på Lindholmen, men tar även uppdrag i Västra Götaland, Värmland och Härjedalen och resten av landet om vi har möjlighet. Självklart besöker vi er om ni vill, både på ert företag eller i hemmet.

Studiofotografering

I vår studio fotograferar vi både människor och produkter. Varuhiss finns för större produkter. I studion finns även ett sminkrum och vid behov kan vi ordna make-up artist. Kostnad för det tillkommer.

Reportage

Vi fotograferar gärna reportage, och har erfarenhet att arbeta som fotograferande och skrivande reporter.

Dokumentärt

Behöver du hjälp att dokumentera någonting fotografiskt hjälper vi gärna till. Allt från försäkringsärenden, skador, bohag, inventarier med mera.

Eventfotografering

Vi fotograferar och filmar workshops, seminarier, företagsjippon, festligheter, mässor av olika slag, konserter och teater och olika uppträdanden.

Familjefotografering

Vill du ha minnen från olika händelser rörande familjen fotograferar vi allt från födelsedagar, dop, konfirmation, studentexamen, bröllop och begravningar.

Övrig fotografering

Bilar, bodelning, skilsmässa, mäklarfoto, fastigheter, djur, olika projekt, modellfotografering, fantasifull fotografering, filmfoto, action med mera.