Vad vi gör

Vi berättar din historia med ord och bild

Vi har bred kompetens inom fotografering, rörlig bild, grafisk design, trycksaksproduktion, journalistik, dokumentation, text, idé- och innehållsproduktion.

Foto och film

Fotojägaren arrangerar, fotograferar, dokumenterar och levererar bilder och kortare filmer till olika ändamål. Till exempel SoMe-videos, filmer för sociala medier.
Vi jobbar både dokumentärt i olika miljöer och har studioblixtar. Vi  filmar med systemkamera, drönare eller mobil, klipper film och levererar i olika format. Vill ni ha hjälp med att göra bildspel, så fixar vi det också.
Vi fotograferar allt från reklam-, produkt- och dokumentation till natur-, djur-, porträtt- och familjefoto. Både dokumentärt och i ditt hem eller hos ditt företag.
Vi fotograferar även evenemang, företagsjippon, familjetillställningar, födelsedagar, bröllop, skilsmässor, begravningar, uppträdanden, musik, dans, teater, filminspelningar, fantasifull fotografering och givetvis gör vi egna fotoprojekt.

Grafisk design, layout och produktion

Vi har koll på typografin, jobbar med grafisk design och layout och framställer original till print och webb. Till exempel kan vi formge din text som du skrivit i Word och göra det till ett tilltalande PDF-dokument. 
Vi kan formge ikoner, göra en grafisk profil till dig, skapa foldrar, infoblad, enklare manualer, visitkort, annonser, etiketter, skyltar, byggskyltar, vepor, reklammaterial, affischer och enklare webbsidor i WordPress.

Journalistik, text och dokumentation

Vi skriver journalistiskt, gör reportage, dokumenterar, jonglerar kreativt med ord, tar fram information, idéer och bearbetar text till olika ändamål.